Postavili klopotec

Društvo vinogradnikov Sveta Trojica je v soboto, 28. julija, pri družini Postružnik v Zg. Porčiču 57 postavilo klopotec. Postavitev klopotca je prijeten družabni dogodek, kjer vinogradniki postrežemo s prehrano in napitki ter  poskrbimo za prijetno druženje.

Vabljeni na postavitev klopotca

klopotec 2018Društvo vinogradnikov Sveta Trojica organizira tradicionalno prireditev »postavitev klopotca«.
Prireditev bo potekala v soboto dne, 28. 07. 2018 s pričetkom ob 17.00 uri pri družini Postružnik v Zg. Porčiču 57.  Postavitev klopotca je prijeten družabni dogodek, kjer vinogradniki postrežemo s prehrano in napitki ter  poskrbimo za prijetno druženje.
Na prireditev ste vabljeni člani društva in ostali občani, ki vas ta stari običaj zanima. Na prireditev povabite sosede, znance in sorodnike, saj bo prireditev ob vsakem vremenu.
Vljudno vabljeni!

16. občni zbor vinogradnikov

obcni2018V petek 16. marca 2018 so se Trojiški vinogradniki  v velikem številu udeležili 16. občnega zbora, ki je potekal v gostišču Hiše kulinarike v Gočovi. Občnega zbora  so se udeležili pomembni gostje, kot so župan Občine Sveta Trojica Darko Fras, pater Damjan, 5. vinska kraljica iz Cerkvenjaka Monika Majer, bivša 4. vinska kraljica Martina Breznik, ravnatelj Osnovne šole Trojica Darko Škerget, predsednik Društva vinogradnikov Lenart Marko Šebart s člani upravnega odbora, predsednik turistično vinogradniškega društva Benedikt Marjan Farazin, podpredsednik društva vinogradnikov in ljubitelja vin Cerkvenjak Ivan Janez Pučko. Iz Kmetijsko svetovalne službe se je zbora udeležila Cvetka Bunderla.
Podelili so dve bronasti in dve srebrni priznanji in eno zahvalo za pomoč pri realizaciji projektov. Po občnem zboru so si ogledali video o 15. obletnici društva.

Spoštovane vinogradnice, spoštovani vinogradniki, dragi prijatelji in znanci.

Vljudno vas vabimo na 1.VINOGRADNIŠKI PLES, ki bo v PETEK, 18.5.2018 ob 19.30 uri , V GOSTIŠČU NA KMETIJI KAUČIČ v Trsteniku pri BENEDIKTU. Prav tako vabimo na ples tudi vaše prijatelje in znance, ki vam čez leto pridno pomagajo pri delu v vinogradih in kleteh.

Preberi več

Vabilo na občni zbor

Na podlagi 24. člena Pravil Društva vinogradnikov Sveta Trojica, vas vabim, da se udeležite šestnajstega letnega zbora članov Društva vinogradnikov Sveta Trojica, ki bo v petek  dne, 16. 03. 2018 ob 18,30 uri, v gostišču Hiše kulinarike (Gočovski dvorec) v Gočovi.
Pričakujem, da se boste s partnerjem našemu vabilu zagotovo odzvali.  Prikazali bomo video o 15. letnem delovanju društva. Morebitno odsotnost opravičite po telefonu na št. 041-743-084 ali E - naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Peter Leopold