Vabilo na predavanje

Društvo vinogradnikov Sveta Trojica, v sodelovanju z Društvom vina Cerkvenjak in Kmetijsko svetovalno službo Lenart, VAS vabimo, da se udeležite strokovnega izobraževanja, v obliki panožnega krožka, ki bo v petek, 1. februarja 2019, s pričetkom ob 10.00 uri, na lokaciji  "izletniška kmetija VEINGERL" Trojiški trg 25, Sveta  Trojica.

Na temo : NEGA VINA LETNIK 2018 IN DELOVNA POKUŠNJA.

Predavala bo ga. Tadeja Vodovnik- Plevnik, specialistka za vinarstvo na Kmetijsko gozdarskem zavodu Maribor in  Cvetka Bunderla, iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Ptuj.

Vabimo vas, da se delavnice v  kolikor je mogoče udeležite in vsaj 60 minut pred pričetkom prinesete vzorce vin v vinskih steklenicah za delovno pokušnjo.

Vzorec vina naj bo opremljen z imenom sorte ter informacijo o preostanku sladkorja v Brix.

Slušatelji, ki se predavanja – delavnice ne morete udeležiti, lahko dostavite pravočasno vzorce do lokacije predavanja. Predavanje z delavnico je za člane društva vinogradnikov brezplačno. Znanje je edina pot, ki vodi do uspeha!

Informacije na tel. 031 649 001 ali e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. ALI Peter Leopold tel. 041/743-084

 

Vabljeni !

 

Kmetijska svetovalna služba Lenart                                                                                     Predsednik:  
Cvetka Bunderla, univ.dipl.inž.agr.                                                                                     Peter Leopold